KÅRE ELERS

TROMME OG BAND UNDERVISNING

Trommeforskole for de små kommende trommeslagere.

Trommeforskolen er for dem der går i 0. 1. 2. klasse.

Vi bruger trommerne og andre slagtøjsinstrumenter til at spille på. Vi gør det på en måde hvor vi leger med instrumenterne, musikken, rytmerne og også trommenoderne.

 

Trommesættet er et fysisk stort instrument og det kræver en del koordination. Derfor har jeg lavet dette tilbud der sætter det enkelte barn i fokus. Barnet vokser med instrumentet på en sjov og lærerrig måde. Undervisningen foregår to gange om måneden i 25 minutter. Prisen er derfor kun 410 kr. om måneden (juli og august er ferie og derfor betalingsfri). Husk gratis prøvetime.

 

TIL DEM PÅ 50+.

I de seneste år har jeg oplevet en øget interesse fra elever der er ældre end 50 år. Alle er velkomne.

Det gør sig gældende for både nybegyndere men også for trommeslagere der er selvlærte, eller øvede som ønsker ny inspiration. Kontakt mig for en gratis prøvetime.

 

BAND.

Har du nogle venner du enten allerede spiller sammen med, eller gerne vil spille sammen med i et band?

Jeg underviser i band for klaver, bas, guitar, trommer og sang. I kan enten spille musik i selv vælger, eller musik jeg vælger. Undervisningen og pris foregår efter aftale.

 

BANDDOCTOR.

Har du dit eget band som har  brug for at komme videre? Fungerer jeres band ikke som i gerne vil have det skal gøre? Er i kommet i tvivl om hvor og hvad jeres fokus skal være?

 

Jeg har mere end tredive års erfaring i at coache, producere og give god råd samt undervise  bands uanset genrer, alder og sammenspilserfaring. Jeg kan hjælpe med at optimere sammenspillet og skabe fokus så i ved hvordan i skal komme videre med jeres musik uanset om det er egne numre eller kopinumre.

 

Kontakt mig og kom forbi til en samtale om hvordan vi kan optimere dit band.

 

INDSPILNING AF CD.

Har du bandet der drømmer om en god indspilning så har jeg studiet, teknikken og erfaringen til at realisere drømmen uanset om det er på amatørplan eller professionelt plan.

 

Kontakt mig med dit projekt, dine tanker & ideer og kom forbi til en samtale om hvordan og hvornår vi kan realisere projektet. Jeg har også kontakt til grafikere samt CD & LP – trykkerier samt masterering, så vi sammen kan følge dit projekt hele vejen fra ide til virkelighed.

 

 

 

 

 

 

UNDERVISNING PÅ TROMMESÆT.

Udgangspunktet er den enkelte elevs personlige udvikling med at spille på trommesættet, både på et fagligt plan og et oplevelsesmæssigt plan.

 

Jeg lægger vægt på at den enkelte elev trives, føler sig taget alvorligt og bliver hjulpet sagligt og fagligt på vej i musikkens verden.

 

Jeg stiller som underviser krav og forventninger som er afstemt med den enkelte elev. Jeg følger eleverne, støtter dem og motiverer dem til at nyde det at spille musik.

Kåre Elers - Tromme og band undervisning

Bredevej 12 A, 2830 Virum

Telefon 45 83 90 80

Email: info@kaareelerstrommer.dk